Стаховський пригрозив кривдникам нареченої "Да Вінчі": "Смітник – це найпростіше"

15 червня 2023, 21:24
Тенісист заступився за Аліну Михайлову після скандалу з екснардепом Тарасом Чорноволом в смітнику і "тітушками вдови Да Вінчі".
Алина Михайлова, Да Винчи, Сергей Стаховский
Стаховський пригрозив кривдникам нареченої "Да Вінчі"/ колаж: Главред, фото: Facebook Alina Mykhailova, Twitter Sergiy Stakhovsky

Відомий український тенісист Сергій Стаховський заступився за керівницю медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" і наречену загиблого українського героя Дмитра Коцюбайла Аліну Михайлову після скандалу, який розгорівся навколо неї.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці тенісиста у Twitter. Стаховський закликав тих, хто хоче образити Михайлову, тричі подумати.

Він наголосив, що смітник – це ще найпростіше, що може бути, нагадуючи про те, що сталося з екснардепом Тарасом Чорноволом.

відео дня

"Пропоную наступним персонажам, які захочуть образити будь-якого з наших захисників, подумати тричі, бо смітник – це ще найпростіша історія", – написав Стаховський у Twitter і додав смайлик, який віддає честь.

Стаховский заступился за Михайлову
Стаховський заступився за Михайлову/ скрін

Скандал навколо Чорновола і Михайлової

Український політичний діяч Тарас Чорновіл обурив соцмережі тим, що у грубій формі висловився на адресу нареченої загиблого "Да Вінчі" Аліни Михайлової. Чорновіл звинуватив Михайлову в роботі "на зелену владу", назвавши її "підолігархічною шмарою" через те, що Аліна була гостею програми, яку вела журналістка Яніна Соколова.

Після цього 13 червня в Києві активісти напали на політичного аналітика, колишнього народного депутата України Тараса Чорновіла. Його облили зеленкою і сечею, а потім кинули в сміттєвий бак. Чорновіл спробував чинити опір, але у нього нічого не вийшло. Чорновіл після цього почав стверджувати, що така акція – це "замовлення" Офісу президента за критику влади.

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк різко накинувся на Михайлову після того, як Чорновола кинули у сміттєвий бак. Кондратюк назвав "тітушками вдови Да Вінчі" людей, які захистили дівчину і помстилися Тарасу Чорновілу, який обізвав Михайлову.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти