Сирійську тактику готуються застосовувати в Україні: генерал розповів про "обезбашених командувачів" РФ

3 липня 2022, 13:33оновлено 3 липня 2022, 14:04
Путін намагається схилити і захід, і Україну до мирного договору, але на умовах РФ, вважає експерт.
Сирійську тактику готуються застосовувати в Україні: генерал розповів про 'обезбашених командувачів' РФ
Генерал розповів про "обезбашених командувачів" РФ / скріншот

Агресивність армії РФ буде посилюватися за рахунок можливого виконання завдань, які вони поставили в плані захоплення, в першу чергу Донецького регіону і пробивання Південного коридору.

Для окупантів - це завдання номер один, вважає екс-глава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії Микола Маломуж. В інтерв'ю "Обозревателю" він зазначив, що за допомогою останніх обстрілів України, підвищення градуса агресивності Путін намагається схилити і захід, і Україну до мирного договору, але на умовах РФ.

читайте такожКулеба різко відреагував на відправку Росією вкраденого зерна до Сирії"Для цього використовують нових командувачів, абсолютно обезбашених, які брали участь в різних військових операціях Росії в світі, знищували цілі міста і села, в тій же Сирії. Подібну тактику вони готуються застосовувати і в Україні. Кремль задіє тих військових, яких застосовував за кордоном. Вважають, що старі не змогли впоратися із завданням, а нові будуть вирішувати її більш активно, більш агресивно", - заявив Маломуж.

Раніше повідомлялося, що в Росію направили техніків-фахівців з бочкових бомб, які використовують в армії Сирії. На думку європейських розвідників, вони допомагатимуть Путіну у війні РФ проти України.

Також ми повідомляли, що Україну заради війни на боці російських окупантів прибули найманці з Близького Сходу - з Сирії та Лівії. Після перших боїв з ЗСУ, як мінімум два десятки з них вже вбиті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти