Школяр підпалив храм на Одещині через помсту: хто образив 12-річну дитину

22 вересня 2021, 15:14
Підліток зізнався у скоєному і назвав причину свого вчинку.
Школяр підпалив храм на Одещині через помсту: хто образив 12-річну дитину
Пожежу вдалося ліквідувати місцевим жителям / https://od.npu.gov.ua/

В Одеській області в селі Іванчанка Болградського району 12-річна дитина намагалася спаливши храм.

Загоряння, в результаті якого було пошкоджено будівлю і майно культової споруди, сталося вчора ввечері, 21 вересня, повідомили у поліції. Вогонь вдалося ліквідувати місцевим жителям.

Поліцейські з'ясували, що до підпалу причетний 12-річний місцевий житель. Підліток зізнався у скоєному і пояснив, що так він хотів помститися своєму однокласнику, який нібито постійно його діставав.

відео дня

"Відомості за фактом підпалу поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Оскільки молодий не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, за його батьків, які вже потрапляли в поле зору поліції за невиконання обов'язків по вихованню дитини, буде складено протокол за ст.184 КУпАП", - йдеться в повідомленні.

читайте такожСпав з каністрою від бензину: на Вінниччині рецидивіст живцем спалив свого родичаНаразі слідство триває. Поліцейські встановлюють обставини події, в тому числі - перевіряють інформацію про можливий булінг серед підлітків. У разі підтвердження цього факту буде дана правова оцінка діям кожного його учасника.

Нагадаємо, раніше в Житомирській області трагічно загинула шестирічна дитина, у нього були певні особливості розвитку. Тіло хлопчика виявили після пожежі в сараї. Трагедія сталася в селі Велика Цвіля. За попередніми даними, пожежа могла виникнути в результаті необережного поводження з сірниками.

Також ми повідомляли, що в Маріуполі Донецької області сталася трагедія - там трирічна дівчинка отримала сильні опіки у власному будинку. Вона грала з сірниками і підпалила на собі одяг – мати і її співмешканець залишили дитину без нагляду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти