Мати пішла до сусідів, співмешканець спав: у Маріуполі 3-річна дівчинка підпалила себе сірниками

5 вересня 2021, 08:01оновлено 5 вересня 2021, 09:03
Дівчинка з важкими тілесними ушкодженнями була госпіталізована. Вона знаходиться в опіковому відділенні, лікарі борються за її життя.
немовля, дитина, малюк
У Маріуполі 3-річна дівчинка грала з сірниками і підпалила себе / Reuters

У Маріуполі Донецької області сталася трагедія - там у ніч проти суботи, 4 вересня, трирічна дівчинка отримала сильні опіки у власному будинку. Вона грала з сірниками і підпалила на собі одяг - мати і її співмешканець залишили дитину без нагляду.

Як повідомили у ГУ Національної поліції в Донецькій області, виклик копам надійшов від лікарів медичного закладу. За попередньою інформацією, все сталося орієнтовно о першій годині ночі. Дитина гралася сама, Мати була у сусідів, а її співмешканець спав вдома п'яний.

Дівчинка з важкими тілесними ушкодженнями була госпіталізована. Вона знаходиться в опіковому відділенні, лікарі борються за її життя.

відео дня

Відомо, що сім'я перебуває на обліку в соцслужбі. Поліцейські провели слідчі дії в будинку, де стався інцидент, і відкрили кримінальне провадження за фактом злісного невиконання батьками своїх обов'язків.

Розслідування стосується ст.166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку або піклування, що спричинило тяжкі наслідки).

У разі визнання провини судом відповідальному за трагедію загрожує обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, раніше в Житомирській області трагічно загинула шестирічна дитина, у неї були певні особливості розвитку. Тіло хлопчика виявили після пожежі в сараї. Трагедія сталася в селі Велика Цвіля. За попередніми даними, пожежа могла виникнути як результат необережного поводження з сірниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти