Малюк грав із сірниками: на Житомирщині трагічно загинула 6-річна дитина

20 серпня 2021, 10:04
У хлопчика були певні особливості розвитку. Зараз встановлюють, хто і коли бачив дитину в останній раз живою та чим малюк тоді займався.
Малюк грав із сірниками: на Житомирщині трагічно загинула 6-річна дитина
У селі Велика Цвіля спалахнула пожежа, загинула дитина / Фото zt.npu.gov.ua

У Житомирській області трагічно загинула шестирічна дитина, у неї були певні особливості розвитку. Тіло хлопчика виявили після пожежі в сараї.

Трагедія сталася в селі Велика Цвіля, повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в регіоні.

За попередніми даними, пожежа могла виникнути внаслідок необережного поводження з сірниками. Зі слів рідних дитини, хлопчик іноді грався з сірниками, які у нього забирали.

"За зібраними на цю хвилину свідченнями, ми розуміємо, що хлопчик мав певні особливості розвитку. Продовжуємо працювати і встановлювати, хто і коли бачив його востаннє живим, чим він тоді займався", – повідомив голова Ємільчинського відділення поліції Андрій Цехмейструк.

Малюк грав із сірниками: на Житомирщині трагічно загинула 6-річна дитина
Тіло дитини знайшли у згорілому сараї / Фото zt.npu.gov.ua

Загиблий хлопчик був наймолодшим з п'яти дітей, серед яких вже є повнолітні. За словами місцевих жителів, сім'я хлопчика благополучна.

За фактом загибелі дитини порушено кримінальне провадження, ведуться слідчі дії.

Як повідомляв Главред, в Миколаївській області спалахнула пожежа в одноповерховому багатоквартирному будинку. Одна з жінок побачила, що горить квартира молодої сім'ї, у пари - троє маленьких дітей. Сусідка вибила двері та врятувала малюків. Дівчатка п'яти і тих років були без свідомості, але дихали. Зараз вони в реанімації. У момент пожежі діти були вдома самі.

9 серпня в міста Буча під Києвом спалахнув потужна пожежа в житловому будинку.

14 серпня пенсіонерка з села Прибужжя Миколаївської області спалювала сміття у себе у дворі. У якийсь момент вогонь перекинувся на суху траву і чагарник за територією домоволодіння. Пенсіонерку госпіталізували з опіками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти