Згоріли 1400 квадратних метри: в одному з районів Києва спалахнула велика пожежа

23 листопада 2021, 11:06оновлено 24 листопада 2021, 18:52
До приїду рятувальників палав весь горішній поверх будівлі.
Згоріли 1400 квадратних метри: в одному з районів Києва спалахнула велика пожежа
У Києві згоріли 1400 кв.м офісної будівлі / Telegram ДСНС України

У Дарницькому районі Києва вночі 23 листопада спалахнула велика пожежа – вогонь охопив 1400 кв.м площі мансардного поверху офісної будівлі.

Виклик до рятувальників надійшов о 04:41, повідомляє пресслужба Державної служби із надзвичайних ситуацій. За адресою вул. Колекторна, 3 виїхали пожежники із найближчих підрозділів. Загалом до гасіння вогню залучили 14 одиниць техніки, з вогнем боролися 55 рятувальників.

Як видно з відео, опублікованого рятувальниками, всередині приміщення їм доводилося працювати у протигазах і в умовах поганої видимості через сильне задимлення.

відео дня

Пожежникам вдалося приборкати вогонь – пожежу загасили о 07:35. Зазначається, що внаслідок події ніхто не постраждав. Причину займання поки що не повідомляють.

Як повідомляє Київ Оперативний, гасити пожежу було складно, адже через дерев’яні перекриття будівлі вогонь розповсюджувався дуже швидко.

Згоріли 1400 квадратних метри: в одному з районів Києва спалахнула велика пожежа
Зайнявся горішній поверх будівлі / Telegram ДСНС України

Нагадаємо, 22 листопада у Києві горіла будівля інституту автоматики. Через займання людей із приміщення довелося евакуювати. Причини пожежі встановлюються.

Раніше сталася велика пожежа у Києво-Печерській лаврі. Там загорілася майстерня з розпису ікон, яка розташована у двоповерховій будівлі площею 800 кв.м. Вогонь перекинувся також на дах. Через пожежу постраждала одна людина, потерпілого передали медикам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти