СБУ проводить обшуки у Нестора Шуфрича в рамках справи про держзраду - ЗМІ

15 вересня 2023, 09:42
Служба безпеки України проводить обшуки в будинку народного депутата Нестора Шуфрича, його підозрюють у державній зраді, пише Українська правда.
Нестор Шуфрич
Шуфричу вручили підозру / Українська правда

Служба безпеки України проводить обшуки у народного депутата Нестора Шуфрича. Його підозрюють у державній зраді та співпраці з Володимиром Сівковичем, який, за даними слідства, працює на спецслужби агресора Росії.

Як повідомляє Українська правда, Шуфричу вручили підозру.

"За словами джерел УП, його підозрюють у державній зраді. За даними слідства, Шуфрич співпрацював зі співробітником ФСБ РФ і колишнім народним депутатом Володимиром Сівковичем", - пишуть журналісти

відео дня

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст Юрій Бутусов пише, що депутат затриманий. Згідно з його даними, проводиться близько 50 обшуків у справі Шуфрича.

Служба безпеки України не підтверджує інформацію про затримання Шуфрича.

Нагадаємо, у березні 2022 року Нестора Шуфрича затримували бійці територіальної оборони України. Його звинувачували в фотографуванні позицій ЗСУ. Пізніше Шуфрича відпустили.

Також Шуфрич, писала УП, залишав територію України в травні минулого року. За інформацією журналістів, Шуфрич перетинав українсько-румунський державний кордон. Сам Шуфрич заявив, що виїхав законно і за сімейними обставинами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти