СБУ знайшла тіло водія BlaBlaCar, якого вбили у 2016 році

9 грудня 2021, 13:37оновлено 18 грудня 2021, 18:46
Тіло шукали 5 з половиною років.
СБУ
Тіло шукали 5 з половиною років / УНІАН

Служба безпеки України знайшла тіло водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова, якого вбили у 2016 році.

За даними джерела УП речника СБУ Артема Дехтяренка, тіло виявили поблизу траси "Житомир – Київ". Минулого тижня були отримані результати експертизи.

"Співробітники СБУ відшукали труп Тараса Познякова. До пошукових робіт була залучена Спецтехніка Міноборони. Спецслужбою отримані і перевіряються дані, що свідчать про можливий замовний характер скоєння вбивства", - сказав Дехтяренко.

відео дня

За даними слідства, львів'янина з пістолета "ТТ" застрелив громадянин Росії Луан Кінгісепп, а потім разом зі своїм "побратимом" Дмитром Голубом зарив тіло вбитого і знищив засоби зв'язку.

Машину покійного "Ауді А6" сховали в одному з гаражних кооперативів у Києво-Святошинському районі Київської області у знайомого Голуба.

До пошукових робіт львів'янина залучалася важка техніка та застосовувалося спеціальне технічне обладнання-георадар "EASY RAD-GPR", що використовується відділом репатріаційних заходів та пошукової роботи Управління цивільно-військового співробітництва ГШ ЗСУ.

читайте такожБоялася за сина: харків'янка, яка задушила 2-річну дитину, пояснила свій вчинокНагадаємо, у столиці таксист висадив пасажирів з салону автомобіля після того, як жінка сказала йому, що ненавидитьУкраїнська мова.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти