Російська ракета вбила в центрі Києва лікаря Охматдиту: 5-річний хлопчик залишився сиротою

11 жовтня 2022, 07:59оновлено 12 жовтня 2022, 07:29
У загиблої Оксани Леонтьєвої залишився маленький син Григорій. Судячи з фото, йому не більше 5 років. Також без дочки залишилися батько і мати дівчини.
Оксана Леонтьєва загинула від російської ракети 10 жовтня
Оксана Леонтьєва загинула від російської ракети 10 жовтня / Фото facebook

Внаслідок ракетного удару, який Росія завдала по центру Києва в понеділок, 10 жовтня, загинула лікар лікарні Охматдит. У момент атаки Оксана Леонтьєва їхала на роботу і опинилася в одному з автомобілів, які потрапили під удар. Про загибель молодого лікаря повідомили її колеги у Facebook.

"Сьогодні наш колектив втратив Оксану Леонтьєву. Ти була світлою людиною, подружкою, колегою, лікарем, прекрасною матір'ю, сестрою, дочкою... ти назавжди в нашому серці, хоча сьогодні нам його вирвала з грудей російська ракета, яка застала тебе в машині, коли ти їхала на роботу рятувати людей! Спочивай з миром, світла пам'ять! Ніколи не забудемо!",- написали колеги.

У загиблої залишився маленький син Григорій. Судячи з фото Оксани в Facebook, йому не більше 5 років. Також без дочки залишилися її батько й мати.

відео дня

І колеги, і колишні пацієнти відгукуються про Оксану Леонтьєву, як про чудову людину та професійного лікаря.

Російська ракета вбила в центрі Києва лікаря Охматдиту: 5-річний хлопчик залишився сиротою

Ракетний удар по Києву 10 жовтня

В понеділок у Києві прогриміли вибухи. Перед цим по Україні була оголошена повітряна тривога. Мер Києва Віталій Кличко підтвердив вибухи в Шевченківському районі - в центрі столиці.

Прессекретар ДСНС Світлана Водолага повідомила, що є травмовані та загиблі в результаті декількох влучень в Києві в різних місцях.

По Шевченківському району було зафіксовано три влучення ракет. Пошкоджена проїжджа частина. 6 автомобілів загорілися, ще 15 - пошкоджені. Крім того, у Святошинському районі ворожа ракета влучила в одноповерхову будівлю, травмовано трьох людей.

Водночас в Голосіївському районі зафіксовано два попадання в різні критичні об'єкти інфраструктури, попередньо постраждала одна людина. Також ворог влучив в об'єкт критичної інфраструктури в Деснянському районі, внаслідок чого попередньо постраждала одна людина.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що внаслідок ракетного обстрілу Києва загинули 5 людей. Також відомо про 51 травмовану людину.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти