Росіяни просунулись на Донецькому напрямку: де тривають бої - DeepState

4 серпня 2024, 08:47
215
За минулу добу загарбники просунулися у Часовому Яру, повідомили аналітики проєкту.

Росіяни просунулись на Донецькому напрямку: де тривають бої - DeepState
Окупанти прорвались на Донецькому напрямкут/ колаж: Главред, фото: Генштаб ЗСУ

Армія країни-агресорки Росії продовжує наступати у Донецькій області. Зокрема, за минулу добу загарбники просунулися у Часовому Яру. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState.

Також зазначається, що наразі тривають бої біля Новоселівки Першої, що в Покровському районі, та у Залізному, що поблизу міста Торецьк.

відео дня

Варто зауважити, що раніше аналітики проєкту DeepState говорили, що до міста Торецьк ворогу залишається приблизно 100 метрів.

"Лінія бойового зіткнення уточнюється, але ворог однозначно має тактичні успіхи і вже може пробувати заходити до самого Торецька", - зазначали у DeepState.

Росіяни просунулись на Донецькому напрямку: де тривають бої - DeepState
Ситуація на фронті / фото: DeepState

Що таке DeepState?

DeepStateMap.Live — інтерактивна онлайн мапа бойових дій в Україні, яка дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій російсько-української війни, пише Вікіпедія.

Бої на Донецькому напрямку - що відомо

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, зараз одне з ключових завдань армії країни-агресоки Росії на Східному напрямку – це перерізати трасу Покровськ – Костянтинівка. Ця траса є вкрай важливою, адже живить Часів Яр та частину Бахмута. Зараз для Костянтинівки є реальна небезпека з кількох напрямків.

У Міністерстві оборони Великобританії повідомили, що у липні 2024 року російські сухопутні війська продовжували наступ у центральній частині Донецької області. Російські війська також просувалися на північ до міста Нью-Йорка, яке знаходиться на лінії фронту з 2014 року.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що окупанти Росії перекидають резерви з окупованих районів Запорізької області в район Торецька і Часового Яру Донецької області.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти