Росіяни після вибуху на Кримському мосту тікають з півострова: на виїзді затор у 6 кілометрів

9 жовтня 2022, 17:28
На Кримський міст пропускають тільки легкові автомобілі, на вантажівці по ньому проїхати не можна.
Крим
На виїзді з Криму утворився великий затор / Скріншот відео The Insider

Росіяни після вибуху на Кримському мосту почали тікати з окупованого Криму. На виїзд з півострова 9 жовтня утворилася 6-кілометрова пробка. Паніка огорнула місцевих колаборантів і громадян РФ, які після 2014 року приїхали жити на Кримський півострів.

Як повідомляє The Insider, росіяни стали тікати з окупованого Криму після того, як на Кримському мосту стався вибух. Зокрема, 9 жовтня утворилася велика 6-кілометрова пробка їх автомобілів, що прямують на виїзд з півострова.

Росіяни, Крим
Росіяни тікають з Криму / соцмережі

На міст пропускають виключно легкові автомобілі, на іншому транспорті проїхати не можна.

відео дня

Волонтерська спільнота InformNapalm повідомляє, що паніка огорнула росіян, які після 2014 року переїхали жити до Криму, і місцевих колаборантів. Такі настрої продиктовані не тільки вибухами, а й виведенням російських кораблів з бухт на окупованому півострові.

"Знищення російського флоту в Криму залишить півострів фактично відкритим для деокупації. Це може статися дуже швидко, як і деокупація Харківщини. Фактично кожен наступний крок росіян на окупованих територіях провокує ще більше панічних настроїв у колаборантів, або росіян, які заселилися під час окупації", - підкреслюється в повідомленні.

Вибух на Кримському мосту

На Кримському мосту рано вранці, 8 жовтня, прогримів потужний вибух. Імовірно, сталася детонація вибухівки, яка нібито була закладена у вантажівку. Обрушилася частина дороги на естакаді.

Джерела ЗМІ в Службі безпеки України заявили, що підрив Кримського мосту - спецоперація СБУ. Офіційно спецслужба не коментує дану інформацію.

Британський генерал Лорд Річард Даннат вважає, що після вибуху на Кримському мосту Росія може перейти до терору проти мирних українців і застосування ядерної зброї. На його думку, Путін захоче помститися Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти