Усе у вогні, є поранені: РФ вдарила ракетою по дитбудинку в Сумах

1 вересня 2024, 22:24оновлено 1 вересня, 23:49
561
Російські окупанти вдарили по будівлі, в якій розміщений дитячий будинок і центр реабілітації дітей.
Ракетний удар по Полтавській області, ракета
РФ вдарила по дитбудинку в Сумах / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, з відкритих джерел (ілюстративне фото)

Російські окупанти вдарили ракетою по дитячому будинку в Сумах. Про це повідомляє Сумська ОДА.

Зазначається, що в будівлі, яка була під ворожою атакою, також розміщувався центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Поруч із будівлею розташовані багатоповерхові житлові будинки.

"Російські терористи вкотре вчинили злочин проти мирного населення Сумщини. На місці працюють усі необхідні служби. Людям надається медична допомога. Наслідки ворожої атаки уточнюються. Ніколи не пробачимо ворогу його злодіянь! Він відповідатиме за сльози наших дітей! Дотримуйтесь правил безпеки, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", - йдеться в повідомленні.

відео дня

За даними кореспондента Главреда, у житлових будинках поблизу вибито вікна.

Суспільне повідомляє, що внаслідок ракетного удару постраждали дві дитини - 7-річний хлопчик та 13-річна дівчинка.

У Мережі з'явилося відео з наслідками ракетного удару по Сумах. На кадрах видно зруйновану будівлю, навколо все у вогні. Є постраждалі.

Дивіться відео про ракетний удар по дитячому будинку в Сумах:

удар по Сумах
РФ вдарила по дитбудинку в Сумах / фото: скріншот

Кордон.медіа з посиланням на заступника міського голови Станіслава Полякова повідомляє, що загиблих внаслідок влучання нема. Загалом постраждало 7 людей, серед них двоє дітей. Пошкоджені близько 400 вікон в будинках.

У Сумській міській раді зазначили, що кількість постраждалих зросла до 13.

"Четверо поміщені до стаціонару, стільки ж отримали медичну допомогу на місці, п'ятеро – лікуватимуться амбулаторно", - йдеться у повідомленні.

Вибухи в Харкові 1 вересня - останні новини

Раніше повідомлялося, що в Харкові зафіксовано 10 прильотів РФ. Удень 1 вересня росіяни завдали близько 10 ударів по Харкову, станом на зараз уже 28 поранених. Деталями трагедії поділився голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. Ворог ударив по Палацу спорту, також атаковано торговий центр у Салтівському районі та територію біля Гідропарку в Київському районі.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський жорстко відреагував на обстріл Харкова. Президент наголосив на важливості залучення світових лідерів для зупинки російського ракетно-бомбового терору території України.

Пізніше з'явилося відео з моментом удару по Харкову. У Харкові збільшилася кількість постраждалих унаслідок ворожих ударів.

Також відомо, що РФ вдарила по лікарях швидкої в Харкові. РФ завдала повторного цілеспрямованого удару по місцю прильоту відразу після того, як туди приїхали медики.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти