РФ атакувала Україну дронами: ЗСУ вночі збили всі 24 безпілотники, запущені ворогом

26 січня 2023, 06:34оновлено 26 січня 2023, 07:49
Пуски ударних безпілотників здійснювалися зі східного узбережжя Азовського моря.
Дрон Shahed-136
Окупанти знову атакували Україну дронами Shahed-136/131 / Фото - Mil.gov.ua

У ніч на 26 січня російські окупанти відновили атаки по території України з використанням дронів-камікадзе іранського виробництва Shahed-136/131.

Пуски ударних безпілотників здійснювалися зі східного узбережжя Азовського моря, повідомляє Telegram Повітряних Сил ЗСУ.

За попередніми даними, противник застосував 24 "шахеда".

відео дня

"Всі 24 ворожі повітряні цілі були знищені зенітними ракетними підрозділами, винищувальною авіацією, мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО інших складових Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

Переважна кількість дронів-камікадзе знищена в центрі країни – в зоні відповідальності Повітряного командування "Центр".

РФ атакувала Україну дронами: ЗСУ вночі збили всі 24 безпілотники, запущені ворогом

Як повідомляв Главред, раніше прессекретар Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Гнат прокоментував масовані атаки росіян дронами-камікадзе Shahed. За його словами, удари іранськими БПЛА виснажують українську систему протиповітряної оборони, що посилює необхідність у додаткових поставках озброєння.

Нагадаємо, вночі 2 січня в низці областей України, зокрема в Києві та області, була оголошена повітряна тривога через атаку дронів-камікадзе. Повітряна тривога тривала понад 4 години. За час атаки сили ППО збили в столиці 20 ворожих цілей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти