Рідкісний птах: ЗСУ ліквідували окупанта з "П'ятнашки"

28 грудня 2022, 17:29
У нього були два Георгіївські хрести - знаки добровольця Донбасу та інші неіснуючі нагороди.
Ліквідований окупант
ЗСУ ліквідували окупанта з "П'ятнашки" / t.me/OSINTGeorgia

ВСУ ліквідували російського окупанта, який перебував у банді бойовиків "ДНР" "П'ятнашки".

Бойовик НЗФ "П'ятнашка" Нодік, він же Мадбей Абіджба, був убитий в боях біля Авдіївки, повідомив OSINT-експерт Іраклій Комахідзе.

"Громадянин неіснуючої держави Абхазія, віддав життя за неіснуючі "Л/ДНР", маючи два Георгіївські хрести - знаки добровольця Донбасу та інші неіснуючі нагороди", - повідомив розслідувач.

відео дня

Що таке "П'ятнашки"?

Батальйон "П'ятнашка" - незаконне збройне формування, сформоване переважно з абхазів, під час війни на сході України воювало в лавах російських бойовиків. Формування входить до складу 100-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

Раніше повідомлялося, що під Бахмутом був ліквідований найманець ПВК "Вагнер" з позивним "Ташай", який раніше був відомий як кілер "Колобок". У 2016 році його засудили до 19 річного тюремного терміну, але нещодавно завербували в ПВК Вагнер.

Нагадаємо, Збройні Сили України ліквідували екс-інкасатора Ігоря Богаченко, який був засуджений за пограбування банку в Зеленодольську (Татарстан). Приблизно 4 місяці тому колишній Інкасатор прийняв пропозицію ПВК "Вагнер" і відправився на війну проти України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти