"Зірвав великий куш": ЗСУ вправно ліквідували окупанта з темним минулим

15 грудня 2022, 20:11
Приблизно 4 місяці тому екс-інкастор прийняв пропозицію ПВК "Вагнер" і вирушив на війну проти України.
ликвидированный оккупант
ЗСУ ліквідували окупанта з темним минулим / OSINT Georgia

Збройні сили України ліквідували екс-інкасатора Ігоря Богаченка, якого було засуджено за пограбування банку в Зеленодольську (Татарстан).

Як повідомляє OSINT-експерт Іраклій Комахідзе, у 2015 році 26-річний інкасатор Богаченко вистрілив з табельної зброї в ногу напарника і втік на інкасаторському автомобілі з кушем у 68 млн. рублів.

Пізніше поліцейські затримали інкасатора-невдаху та його спільників. Богаченку було призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

відео дня

Приблизно 4 місяці тому екс-інкасатор прийняв пропозицію ПВК "Вагнер" і вирушив на війну проти України. Проте окупант воював не довго, 16 листопада його ліквідували. Додому він повернувся у чорному пакеті.

Нагадаємо, нещодавно Збройні сили України ліквідували вчителя російської православної гімназії Олександра Сухорукова. Загарбник воював проти України в лавах приватної військової компанії "Вагнер". За вбивства українців загарбник був удостоєний російських державних нагород.

Також повідомлялося, що на війні в Україні був ліквідований мобілізований зі Свердловської області 27-річний Олександр Сізіков. Перед відправкою на фронт окупант заявляв, що його "справа правильна".

Окрім того, українські військові ліквідували російського окупанта Ігоря Кононенка – колишнього депутата обласної думи із Саратова в РФ. 59-річний загарбник помер біля Кремінної Луганської області.

Більше новин про ліквідованих окупантів:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти