Ракети раптово поміняли напрямок: львівський депутат повідомив, куди цілилися окупанти

18 квітня 2022, 12:11оновлено 18 квітня 2022, 13:30
За даними депутата Гутника, у Львові після атаки Росії швидко було стабілізовано рух транспорту, але деякі маршрути все ж довелося змінити.
Ракети раптово поміняли напрямок: львівський депутат повідомив, куди цілилися окупанти
Результати удару ракетами окупантів по Львову / t.me/andriysadovyi

Ракети, якими окупанти завдали 18 квітня удару по Львову, спершу були направлені ними на Івано-Франківщину, але в останній момент по команді змінили напрямок. Про це заявив депутат Львівської міськради Андріан Гутник в ефірі Еспресо TV.

Він каже, що залізничний вокзал знову працює в звичайному режимі.

"Я думаю, що це було попередження для багатьох львів'ян та осіб тимчасово переміщених, які зараз у Львові, щоб не нехтували сигналами повітряної тривоги. Можливо, Львів був розслаблений в цьому плані. Наскільки ми розуміємо, що офіційних даних від Львівської Військової адміністрації немає. Відомо, що в Івано-Франківській області, коли долітали ракети, вони летіли в одному напрямку. На блокпостах, є інформація, що бачили, як вони повернули в напрямку Львова. Це були керовані ракети, які летіли в одному напрямку. Повітряна тривога попереджала про ракети, які летіли в бік західної України і вони були направлені в Івано-Франківськ, але в останній момент були перенаправлені до Львова", — повідомив він.

відео дня

читайте такожВорог завдав чотири ракетних удари по Львову: 6 загиблих, 11 постраждалих, у тому числі дитина

Нагадаємо, раніше, вранці 18 квітня, російські військові завдали ракетні удари по ряду міст України. Зокрема, "прильоти" були в Києві, у Львові та в Дніпропетровській області.

По Львову вдарили чотири ракети окупантів. Три з них – по об'єкту військової інфраструктури, один – по шиномонтажу.

Мер Львова Андрій Садовий підтвердив на своєму Telegram-каналі, що одна з ракет потрапила в цивільний об'єкт — шиномонтаж. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти