З'явилися нові приголомшливі докази звірств росіян в Україні - The Guardian

7 серпня 2022, 16:26
Опубліковано фото з відрізаною головою українського військовополоненого, яка насаджена на палицю, встромлену біля одного з будинків в окупованій Попасній.
обмін полоненими
З'явилися нові докази вбивств полонених ЗСУ / Фото: comments.ua

У захопленій російськими окупантами Попасній Луганської області на штирі була поміщена відрізана людська голова, а поруч насаджені відрізані людські кисті рук.

Про нові фото- та відеодокази чергових звірств російських військових пише впливова The Guardian.

Відзначається, що на відео і на фотографії можна розгледити голову українського військовополоненого, яка насаджена на палицю, встромлену біля одного з будинків по вулиці Нагірній, 21 в окупованій Попасній.

відео дня

Видання пише, що не може підтвердити справжність фотографії, але геолокація вказує на те, що знімок зробили в кінці липня саме в Попасній.

Підкреслюється, що в Мережі також опубліковано відео, на якому видно обезголовлене і безруке тіло чоловіка, одягненого у військову форму. Ймовірно, це його голова знаходиться на палиці, а кисті рук закріплені на паркані поруч.

Зазначимо, що раніше глава Луганської ОВВА Сергій Гадай опублікував в Facebook фото з відрізаною головою і китицями українського полоненого.

Гайдай в коментарі до фотографії (автором вказана Олена Суміна) написав, що російські військові дійсно поводяться як орки і "в них немає нічого людського".

"Вони дійсно орки. 21 століття, окупована Попасна, людський череп на паркані. У росіянах немає нічого людського, ми воюємо з нелюдами", — написав Гайдай.

Увага! Зображення не призначене для перегляду неповнолітніми:

Попасна, череп
Людська голова насаджена на палицю в окупованій РФ Попасній / Facebook/sergey.gaidai.loga

Нагадаємо, днями в мережі з'явилося моторошне відео, на якому російські солдати знущаються над полоненим українцем. У ролику російські військові відрізають полоненому бійцю ЗСУ канцелярським ножем геніталії.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти