Повторна атака Києва дронами: у столиці прогриміли два вибухи

17 жовтня 2022, 08:32
Мер столиці Віталій Кличко підтвердив ще два нових вибухи в Шевченківському районі столиці та закликав жителів залишатися в укриттях.
Дрон Shahed-136
Російські окупанти двічі за ранок атакували Київ дронами / Ілюстраційне фото УНІАН, AFUStratCom

Російські окупанти вдруге за ранок понеділка, 17 жовтня, атакували Київ дронами. Мер столиці Віталій Кличко підтвердив два вибухи в місті.

"Ще два вибухи в Шевченківському районі. Залишайтеся в укриттях!"- написав він у Telegram.

Повторна атака Києва дронами: у столиці прогриміли два вибухи

Тим часом жителі Києва в мережі публікують відео, на кадрах яких чутно автоматні черги. Повідомляється, що це кулемет працює по дронах-камікадзе. На кадрах чути і звуки прольоту "мопедів".

відео дня

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що над селом Проців у Київській області пролетіли п'ять дронів, три з них були збиті ППО. Один дрон вибухнув у Бортничах.

Повторна атака Києва дронами: у столиці прогриміли два вибухи

Згодом Геращенко повідомив, що іранський дрон ударив у висотний житловий будинок у столиці.

Повторна атака Києва дронами: у столиці прогриміли два вибухи

Як повідомляв Главред, близько сьомої ранку 17 жовтня у Києві прогриміли вибухи. Перед "прильотом" в області були помічені дрони-камікадзе моделей Shahed, які летіли в напрямку столиці. Перед цим в Україні була оголошена повітряна тривога.

Пізніше мер столиці Віталій Кличко уточнив, що вибухи прогриміли в Шевченківському районі міста. Спалахнула пожежа. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає.

Нагадаємо, тиждень тому - 10 жовтня - російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Україні. Лише до обіду було випущено 83 ракети, 43 з них були збиті.

Внаслідок обстрілу сталося влучення по об'єктах критичної та цивільної інфраструктури в 12 областях та Києві. За попередніми даними, загинули 19 осіб, ще 105 були травмовані.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти