Пішов на поклик про допомогу: нацгвардієць героїчно врятував життя поранених побратимів

23 червня 2022, 16:01оновлено 23 червня 2022, 16:56
Ворожий снаряд влучив у спостережний пункт, де перебували військові.
нацгвардеец врятував життя побратимів
Український боєць з Нацгвардії Владислав врятував життя побратимів / МВС

Український боєць Національної гвардії героїчно врятував своїх побратимів під час виконання бойового завдання, коли їх підрозділ накрив артилерійським вогнем. Про це повідомляє МВС.

У спостережний пункт, де знаходилися військові, влучив один ворожий снаряд. Після цього відразу піднялася чорна хмара пилу.

"Я почув, як хлопці кличуть на допомогу. Не гаючи часу, я теж почав кликати інших військовослужбовців, які були в укриттях, а сам біг до поранених. Їх виявилося троє", - розповідає нацгвардієць Владислав.

В результаті вибуху одному військовому відірвало ногу. Решта побратимів отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості. Владислав надав їм першу допомогу, наклав турнікети і зупинив кровотечі двом пораненим з найбільшими пораненнями.

Згодом виявилося, що саме перша допомога та оперативна Евакуація врятували життя постраждалим. Сам же Владислав вважає, що нічого героїчного він не зробив.

читайте такожУкраїнські розвідники показали собаку-сапера Весту, Яка врятувала багатьох людей: вражаючі фото

Нагадаємо, у жорстоких боях з російськими окупантами під Сєвєродонецьком загинув боєць ЗСУ Михайло Завірюхін - син легендарного українського воїна-розвідника Ігоря Завірюхіна, який загинув ще в 2015 році під Дебальцевим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти