Полетить дуже багато ракет: полковник назвав дату, коли РФ атакує Україну

12 січня 2024, 21:31
Російські окупанти можуть влаштувати масовану атаку та завдати ударів великою купою ракет та дронів.
Полетить дуже багато ракет: полковник назвав дату, коли РФ атакує Україну
РФ може атакувати Україну ракетами / Колаж: Главред, фото: Вікіпедія, Picryl

Російські окупанти можуть знову влаштувати масовані атаки по Україні. Наступний такий обстріл ворог може прив'язати до певної дати. Про це заявив полковник ЗСУ у запасі, льотчик-інструктор та військовий експерт Роман Світан, повідомляє 24 канал.

"Атаку в 300 літальних апаратів вони можуть організувати приблизно раз у місяць-півтора, не частіше. Це приблизно на 23 лютого", - каже Світан.

Водночас це не означає, що росіяни не будуть атакувати Україну аж до 23 лютого. До цього часу вони можуть здійснювати менші атаки. Так, наприклад, 8 січня відбулися обстріли середнього рівня. Такі атаки вони можуть організовувати раз на тиждень.

відео дня

Світан не виключає, що нова атака може відбутися 15 січня. Незначні обстріли можуть відбуватися частіше. Щодня окупанти можуть бити по Україні ракетами С-300.

Ракетний удар РФ по Україні

В результаті масованого ракетного удару РФ по Києву і Харкову, який стався 2 січня, поранено 92 людини, чотири - загинули. Триває ліквідація наслідків чергового російського удару. Залучені всі необхідні служби - понад 500 рятувальників, комунальні служби, енергетики, поліція.

Сили ППО збили понад 60 крилатих ракет і десяток "Кинджалів". Спочатку ворог запустив на столицю України близько 15 дронів "Shahed". Далі понад 15 бомбардувальників Ту-95МС запустили крилаті ракети.

Зеленський відреагував на масовану атаку 2 січня. Росія запустила по Україні вночі та вранці майже сто ракет. В результаті є загиблі і багато поранених. За відібрані життя окупанти відповідатимуть. За даними Forbes, Росія витратила на обстріл України 2 січня близько 620 млн доларів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти