"Похоронки російським матерям як пам'ятка: не лізьте - вб'ємо": Данилов виступив із заявою

6 березня 2022, 14:20
580
Як каже секретар РНБО Олексій Данилов, основну увагу командування російських окупантів зараз переносить на південний напрямок.
Данилов
Олексій Данилов / УНІАН

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов звернувся до українців і матерів російських окупантів через свою сторінку в Facebook.

"Похоронки російським матерям і тонни обвугленого російського військового заліза - пам'ятка для наступної хвилі кафірів: не лізьте - вб'ємо! І будемо вбивати стільки, щоб одурманене російське суспільство прокинулося, якщо не від почуття провини, то від болю", - написав він.

Крім того, Данилов розповів про найближчі плани російських окупантів

відео дня

"тратегически важливими залишаються міста: Київ, Харків, Маріуполь, Миколаїв, Чернігів і Одеса. План ворога - взяти ключові міста в оточення, знекровити українські Збройні Сили, створити ситуацію гуманітарної катастрофи для цивільного населення. Основну увагу командування російських окупаційних військ переносить на південь, намагаючись позбавити Україну виходу в Чорне і Азовське моря, що, на їхню думку, створить умови економічного придушення українського опору. Ворог не залишає надій оволодіти Києвом і формує ресурси для оточення Дніпра.З боку України відбувається перегрупування, поповнення свіжим резервом і насичення української армії новітнім озброєнням. Вчорашній літако-вертольотопад "тому підтвердження", - написав секретар РНБО.

читайте такожНа Харківщині знищено ворожий штурмовик Су-25

Нагадаємо, повідомлялося про те, що станом на на 6 березня втрати авіаційної техніки РФ становлять 88 літаків і вертольотів.

Раніше головред писав, що на Миколаєві ВСУ знищили чотири вертольоти противника.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти