Загинуло 70 осіб, у тому числі офіцери ФСБ: у Макіївці ЗСУ підірвали командний пункт росіян

17 серпня 2022, 09:37
Бійці ЗСУ вдарили по командному пункту в Макіївці Донецької області. В результаті попадання ракети загинули офіцери Збройних сил Росії і ФСБ.
ВСУ, вибух
У Макіївці ЗСУ підірвали командний пункт росіян / Фото УНІАН

У середині серпня ЗСУ дуже успішно обстріляли командний пункт армії російських окупантів у місті Макіївка (Донецька область). Про це повідомляє 24 канал з посиланням на свої джерела в українських спецслужбах,

В результаті удару ЗСУ загинули командири багатьох підрозділів і офіцери російської спецслужби ФСБ.

Цілком ймовірно, командний пункт окупантів, в якому стався вибух, був передислокований з Донецька через отримання Україною далекобійних систем залпового вогню американського виробництва.

Як кажуть українські офіцери, ймовірно, саме в такому КП знаходилося керівництво, яке відповідало за наступ армії агресорів на Авдіївку і Піски.

Є відомості, що загальні втрати путінських вояків після удару ЗСУ становлять приблизно 70 осіб. Підтверджено 15 загиблих, проте ясно, що ця цифра може бути більше.

Серед загиблих є представники вищого офіцерського складу окупаційної армії, які "задвухсотилися" разом з особистою охороною.

Крім того, на "концерт Кобзона" вирушили полковник і два майори ФСБ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Збройні сили України завдали кілька результативних ударів по позиціях і складах російських окупантів в Луганській області.

Як повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, в результаті захисники України вразили техніку і боєкомплекти армії РФ.

Також головред повідомляв-українські захисники потужно влупили по російським окупантам у Скадовську на Херсонщині. Ще - палали три ворожі склади на півдні України.

Читайте ще:

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти