Загинув на очах у 6-річної доньки: з'явилися моторошні деталі смерті чоловіка на гірці в Дніпрі

5 січня 2022, 11:06
Коли медики приїхали за викликом чоловік був у стані клінічної смерті.
Загинув на очах у 6-річної доньки: з'явилися моторошні деталі смерті чоловіка на гірці в Дніпрі
У Дніпрі під час катання на санках у парку загинув 45-річний чоловік / Інформатор

У Дніпрі під час катання на санках у парку загинув 45-річний чоловік, його 6-річна дочка з травмами потрапила до лікарні. Коли медики приїхали за викликом чоловік був у стані клінічної смерті.

Як розповів голова обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, виклик з парку надійшов 3 січня о 20:09. До травмованого чоловіка "швидкої" дістатися було складно через обмерзлу гірку.

"На момент приїзду медиків чоловік був у стані клінічної смерті. Він вдарився об дерево спиною при спуску з гірки на пластиковій дошці разом з дочкою. Дві бригади проводили реанімаційні заходи протягом 30 хвилин, але потерпілого не вдалося врятувати. Медики констатували біологічну смерть", - повідомив голова Центру Радій Шевченко.

відео дня

6-річна дівчинка під час удару отримала травму черевної порожнини. Її госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

читайте такожЗігрівав своїм тілом: 10-річний хлопчик врятував батька на ДніпропетровщиніУ міській раді додали, що в парку часто травмуються люди, які нехтують правилами техніки безпеки і з'їжджають з гірок.

"Ми неодноразово попереджали людей. У нас є інформаційні таблички в місцях масового катання людей. Також усно попереджаємо відвідувачів про те, що тут кататися – небезпечно", – заявив директор КП "Міська інфраструктура" Дніпровської міськради Олексій Тесля.

Нагадавши, трагічний випадок стався ввечері в неділю, 2 січня. Батько з донькою спускалися з покритою льодом гірки в місцевому парку. Однак санки врізалися в електроопору. Чоловік отримав серйозні травми і помер на місці, а його малолітню дочку забрали в лікарню.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти