"Підтвердилася загибель громадян": Зеленський терміново звернувся до українців в Ізраїлі

8 жовтня 2023, 22:43
Вже є більше сотні звернень до посольства від українців в Ізраїлі, розповів президент.
Зеленський
Володимир Зеленський звернувся до українців в Ізраїлі / Колаж: Главред, Фото: скріншот, pixabay

Президент України Володимир Зеленський закликав громадян України, які перебувають у Ізраїлі бути уважними і слідувати інструкціям місцевих сил безпеки.

"Між українським посольством і поліцією Ізраїлю є все необхідне співробітництво для з'ясування деталей про українців, які опинилися в районах бойових дій і обстрілів. На жаль, підтвердилася загибель двох громадян України, моє співчуття рідним і близьким. Посольство України в Ізраїлі, всі наші дипломати, які опікуються цим регіоном разом з розвідкою, працюють цілодобово, щоб допомогти всім нашим людям, які потребують допомоги", - сказав він в відеозверненні у неділю.

"Вже є більше сотні звернень до посольства від наших громадян. Встановлено місцезнаходження п'яти наших людей на півдні Ізраїлю. Ще раз звертаюся до всіх громадян України в Ізраїлі. Будьте уважні і дотримуйтесь інструкцій місцевих сил безпеки", - додав Зеленський.

відео дня

Загострення в Ізраїлі

Раніше Зеленський зідзвонився з Біньяміном Нетаньяху. Ізраїль постраждав від зухвалого масштабного нападу, підкреслив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що "Хезболла" обстріляла Ізраїль, Єрусалим у відповідь вдарив по Лівану. Ліванські терористи "Хезболла" підтримали атаку терористичного угруповання ХАМАС на Ізраїль і завдали ракетних і мінометних ударів по його території.

Як відомо, бойовики терористичного угруповання ХАМАС вранці 7 жовтня атакували Ізраїль. Вони завдали ударів з повітря, суші і моря по Центральній і південній частині країни з території сектора Гази. Повідомлялося, що бойовики випустили понад 2200 ракет по Ізраїлю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти