Під виглядом нового житла для людей: окупанти почали будувати в Маріуполі військову базу

28 червня 2022, 21:41
Окупанти анонсують "велике будівництво" в районі ринку Азовський.
Маріуполь
Маріуполь / Reuters, УНІАН

В Маріуполі російські окупанти почали будувати під виглядом нових житлових будинків військову базу.

Як передає радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram, будувати військовий об'єкт планують прямо в центрі міста, біля ринку Азовського.

Розповідають про це по кілька разів на добу населенню, хоча самі будівельники стверджують, що у об'єкта буде виключно військове призначення.

відео дня

"Маріуполь. Велике рок-н-рольне шахрайство. Окупанти анонсують "велике будівництво" в районі ринку Азовський. Кожен день по 10 разів. Однак у приватних бесідах самі будівельники з самого початку розповідали, що об'єкт буде виключно військового призначення. Звичайно, будівництво фортифікацій на камери не потрапляє, тому ракурс завжди спиною до напрямку Мангуша", - пише чиновник.

Він зазначає, що на новому банері на паркані, покликаному приховати від очей маріупольців правду, написано "військово-будівельний комплекс", тоді як людям невпинно розповідають про відновлення житла.

Під виглядом нового житла для людей: окупанти почали будувати в Маріуполі військову базу

Дивіться онлайн новини Донбас

Раніше повідомлялося, що російські військові проводять "перепис населення" серед жителів Маріуполя. Людей змушують пред'являти особисті документи. При цьому росіяни забороняють місцевим жителям залишати Маріуполь. У місті постійно працюють кілька знімальних груп російських телеканалів, які хочуть показати "мирне життя".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти