Окупанти проводять у Маріуполі "перепис населення" і забороняють залишати місто - розвідка

23 червня 2022, 21:13оновлено 23 червня 2022, 21:45
86
Під час процедури у людей вимагають засвідчують особу документи, а також проходження процедури дактилоскопії.
Маріуполь
У Маріуполі війська РФ проводять "перепис населення" / колаж УНІАН / Азов

Російські військові проводять "перепис населення" серед жителів Маріуполя. Людей змушують пред'являти особисті документи, йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

"Під час процедури у людей вимагають засвідчують особу документи, а також проходження процедури дактилоскопії (фіксація відбитків пальців)", - розповідають в ГУР.

При цьому росіяни забороняють місцевим жителям залишати Маріуполь. У місті постійно працюють кілька знімальних груп російських телеканалів, які хочуть показати "мирне життя".

відео дня

читайте також"20 тисяч загиблих": у Маріуполі окупанти святкували і кричали пісні в караоке

Раніше Главред писав, що зараз Маріуполь перебуває в руках місцевих колаборантів, які виконують певні функції під наглядом "смотрящих" з Росії. Крім того, ситуацію навколо міста (і частково в місті) контролюють кадировці і дагестанці, зазначив Андрющенко.

"Поки спостерігаємо за тим, що російські окупанти впроваджують сценарії, які ми прогнозували вже давно. Це потурання виникненню злочинних банд", - підкреслив радник.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти продовжують спроби розмінувати "Азовсталь", де тривалий час перебували мирні жителі і захисники Маріуполя. Двоє саперів підірвалися на міні.

Дивіться Новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти