Під Бахмутом грузинські бійці ЗСУ відправили "до Кобзона" цілу групу "вагнерівців"

15 грудня 2022, 08:45
Повідомляється, що російські окупаційні війська після жорстокого бою з бійцями "Грузинського легіону" втратили як мінімум близько десятка бійців.
Грузія, автомат
Під Бахмутом Грузинські бійці ВРЦ відправили "до Кобзона" цілу групу "вагнерівців" / колаж https://ua.depositphotos.com і УНІАН

В районі міста Бахмут (Донецька область) бійці "Грузинського легіону" у складі української армії повністю знищили групу найманців з приватної військової компанії "Вагнера". Відповідне відео активно поширюється в Мережі.

Повідомляється, що російські окупаційні війська за підсумками бою втратили як мінімум близько десятка бійців. Також наголошується, що група "вагнерівців" була знищена в повному складі в околицях Бахмута.

Під Бахмутом грузинські бійці ЗСУ відправили 'до Кобзона' цілу групу 'вагнерівців'

Також є інформація, що грузинські добровольці провели таку операцію в пам'ять про свого загиблого побратима − Джамбулата Хоперія.

Увага, відео 18+

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові ліквідували російського окупанта Ігоря Кононенка - колишнього депутата обласної думи з Саратова в РФ. 59-річний загарбник загинув біля Кремінної Луганської області. При цьому він був родом з Борисполя, що на Київщині.

До того Збройні сили України ліквідували вчителя російської православної гімназії Олександра Сухорукова. Загарбник воював проти України в лавах приватної військової компанії "Вагнер". Загарбник був удостоєний російських державних нагород, а також нагород ПВК "Вагнер".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти