"Він був найкращим": війна забрала життя відомого львівського спортсмена

25 липня 2022, 21:28
Життя бійця ЗСУ забрали російські окупанти, які минулого тижня обстріляли Краматорськ.
'Він був найкращим': війна забрала життя відомого львівського спортсмена
Війна забрала життя Львівського спортсмена / Facebook Лариси Забавчук

Війна в Україні забрала життя талановитого Львівського інженера і кікбоксера клубу Triumph martial arts Gym Миколи Забавчука. Він загинув внаслідок ворожого артобстрілу Краматорська

За словами матері хлопця Лариси Забавчук у Facebook, життя бійця ЗСУ забрали російські окупанти, які минулого тижня обстріляли Краматорськ.

"Вчора загинув мій син. Коротке повідомлення про обстріл в Краматорську і трьох загиблих чоловіків, а в серці-невимовний біль і неприйняття реальності. Він був кращим-який тільки може бути син і брат, вірний товариш і гідний чоловік. Будував плани, дуже любив життя, свою сім'ю, хрещеників. Я не знаю, як я буду без нього жити", – написала мама спортсмена.

відео дня
'Він був найкращим': війна забрала життя відомого львівського спортсмена
Загинув Микола Забавчук / Facebook Лариси Забавчук

"Я проклинаю тих нелюдів, які обривають політ наших дітей. Бажаю матерям України берегти своїх синів, бо я свого не вберегла", – додала розбита втратою Забавчук.

Війна Росії проти України

Президент Володимир Зеленський 25 липня в ході свого вечірнього відеозвернення фактично відповів главі МЗС РФ Лаврову на його заяву про нібито намір Росії, мовляв, "позбавити українців від антинародного і антиісторичного режиму". Президент підкреслив, що нападати на Україну можуть тільки ті, хто не знає історії країни. Українці ніколи не віддадуть свою незалежність.

Радник керівника Херсонської ОВВА Сергій Хлань заявив, що на Південному фронті стався перелом – ЗСУ отримали перевагу над військами РФ на Херсонщині та перейшли до контрнаступальних дій. За його прогнозом, окупований Херсон можуть звільнити вже у вересні.

Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін розповів про те, що Україна готується до гіршого сценарію. За його словами, Путін може "дотиснути" Лукашенка, і тоді виникне ризик нападу Білорусі на північні і західні області України. Держава вже працює над зміцненням оборони на декількох напрямках.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти