Ворожий удар по житлових будинках Краматорська: нові подробиці та дані про постраждалих

19 липня 2022, 19:11
Окупанти все частіше завдають ракетних ударів по містах в Донецькій області, не залишаючи цивільним шансів на порятунок.
Ворожий удар по житлових будинках Краматорська: нові подробиці та дані про постраждалих
Ворог 19 юля вдарив по Краматорську / t.me/dsns_telegram

У Краматорську в результаті ворожого обстрілу у вівторок, 19 липня, одна особа загинула, а ще шестеро отримали поранення, йдеться в заяві голови Донецької ОВВА Павла Кириленка в Telegram.

"За висновками вибухотехніків, ворог застосував авіаційну крилату ракету Р-37, - розповів він. - Пошкоджено десять багатоповерхівок у центральній частині міста".

Кириленко зазначив, що окупанти все частіше завдають ракетних ударів по містах у Донецькій області, не залишаючи цивільним шансів на порятунок.

Що відомо про обстріл Слов'янська

Російські окупанти у вівторок знову обстріляли Слов'янськ, у результаті чого були пошкоджені приватні будинки, а люди отримали поранення, повідомив мер міста Вадим Лях.

"На жаль, Слов'янськ знову обстріляли. Пошкоджено приватні будинки. Під завалами залишаються люди. Є поранені", - написав Лях.

Він зазначив, що влада уточнює інформацію про наслідки обстрілу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що війська РФ накрили вогнем центр Бахмуту, там є постраждалі. Також росіяни обстріляли площу Миру в Краматорську.

За даними Нацполіції, війська РФ також накрили вогнем центр Бахмуту.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти