Окупантів підірвали разом із технікою: база РФ у Соледарі злетіла в повітря

2 червня 2024, 20:22
780
На колишньому заводі Knauf у Соледарі засів один із підрозділів 200-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ
Соледар
Завдано удару по окупантах РФ у Соледарі / Колаж: Главред, Фото: скріншот

Унаслідок удару ЗСУ по колишньому заводу Knauf в окупованому Соледарі Донецької області знищено і поранено російських окупантів, а також ліквідовано військову техніку ЗС РФ.

Українським захисникам вдалося ліквідувати і поранити понад 10 російських військових, пише Telegram-канал "Досьє Шпигуна".

За попередніми даними, окупанти потрапили під удар РСЗВ американського виробництва HIMARS.

відео дня

Четверо військовослужбовців РФ - "двохсоті", ще семеро дістали поранення (зі складу ремонтної роти + два представники військової поліції).

Зазначається, що удар було завдано близько 09:00 у суботу. Після захоплення міста на колишньому заводі Knauf засів один із підрозділів 200-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ (в/ч 08275 з Мурманської області Росії).

Втрати ворога:

  • евакуатор-тягач КТ-Л (ТК6АМ) (знищено);
  • танкоремонтна майстерня ТРМ-80 (пошкоджено);
  • броньована ремонтно-евакуаційна машина (БРЕМ-1) (пошкоджено).

Дивіться відео - ЗСУ вдарили по окупантах у Соледарі:

Скріншот
/ Скріншот

Ситуація на фронті - останні новини за темою

Раніше повідомлялося про те, що окупанти просунулися у двох областях України. Військові аналітики відзначають просування ворога у двох областях України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти просунулися на сході. Ресурс DeepState повідомив про уточнення лінії зіткнення в Донецькій області.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський назвав гарячі точки на Харківщині. На полі бою все вирішують сміливість і стійкість українських бійців, які відбивають атаки російських окупантів, сказав президент Володимир Зеленський.

Наступ Росії 2024

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов прогнозує, що РФ може піти в наступ на фронті найближчими місяцями. За його словами, дати відсіч ворогові без військової допомоги союзників Україні буде "катастрофічно важко".

Військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула вважає, що окупанти можуть піти в новий наступ. Багато хто не виключає просування в напрямку Харкова. Постійні обстріли можуть вказувати на підготовку росіян.

Військовий експерт Михайло Самусь заявив, що РФ готує новий наступ на травень-червень, оскільки збирає резерв із контрактників.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти