Окупантам відрізають шляхи відступу: ЗСУ розбили дві переправи РФ на Херсонщині

8 вересня 2022, 17:57
Сил оборони продовжують позиційні бої, покращуючи своє становище, не допускаючи просування ворога.
На півдні ЗСУ знищили чотири військові склади
Знищено ворожі переправи на південному напрямку / Фото УНІАН

На Південному напрямку Збройні сили України за ніч ліквідували майже 30 окупантів, знищили 4 танки і бойову машину десанту, повідомив речник оперативного командування Південь Владислав Назаров.

"Наші ракетно-артилерійські підрозділи за ніч уразили пункт управління, район зосередження ворожого ракетно-артилерійського озброєння та 2 понтонні мости - у Дар'ївці та Херсоні. Підтверджені втрати ворога становлять 29 ра**истів, 4 танки і бойова машина десанту", - розповів він.

За його словами, підрозділи Сил оборони продовжують позиційні бої, покращуючи своє становище, не допускаючи просування ворога.

Намагаючись виявити вразливі місця позицій ЗСУ, ворог активізував повітряну розвідку.

"Але нашими підрозділами точно заземлені 3 безпілотних шпигуна в Миколаївському і Криворізькому районах", - зазначив Назаров.

Він додав, що протягом ночі ворог двічі завдав ракетного удару по Березнеговатской громаді Миколаївської області. Крилаті ракети повітряного базування х-22 були випущені з літаків по відкритих поверхнях. В результаті попадання загорілися поля, люди не постраждали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про потужному ударі по Антонівському залізничному мосту у захопленій російськими окупантами Херсонській області. З'явилося відео, на якому видно задимленість, ймовірно виникла в результаті удару.

Раніше повідомлялося, що українська авіація завдала 24 точних ударів по російським загарбникам на півдні. Також сильно вдарили по противнику ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ.

В результаті російське військо втратило 138 чоловік особового складу, 31 одиницю військової техніки та склад боєприпасів. Крім цього, була вражена поромна переправа поблизу Берислава.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти