Найманців "кидають" на гроші: у США розповіли про масовий бунт в армії РФ

14 серпня 2022, 08:58
Найманці РФ скаржаться на невиплати обіцяних грошей за участь у війні в Україні.
Росія, армія, РФ, війська
Солдати РФ відмовляються воювати в Україні / t.me/DIUkraine

Російських контрактників, які відмовляються воювати в Україні, командування РФ тримає в місцях тимчасового ув'язнення в Попасній та Брянці Луганської області.

Про це пише американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомляючи про те, що російські найманці і члени "добровольчих" загонів скаржаться на невиплати обіцяних грошей за участь у війні.

Зазначається, що, російське командування призначає новобранців без досвіду на посади командирів на рівні роти або вище. У той же час, не забезпечили солдатів достатньою кількістю їжі, боєприпасів і сигарет. Також не забезпечували похорони загиблих солдатів-добровольців і залишали військових у віддалених районах Росії без транспорту додому після закінчення терміну їх контрактів.

Крім того, кілька добровольців заявили, що в підрозділах з ними поводилися гірше, ніж з рядовими контрактниками.

Бунти в армії РФ

Раніше повідомлялося про те, що російські окупанти розуміють відсутність перспектив продовження агресії проти України. Про це вони говорять в розмовах з рідними.

Перехоплення розмови окупанта з Бурятії зі складу 2 десантно-штурмової бригади РФ, що дислокується в Херсонській області, з матір'ю вийшло Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За словами військового РФ, він не бачить сенсу в "спецоперації". Він заявляє, що ЗСУ не планують здаватися і готові захищати свою землю, російські військові роблять все можливе, щоб швидше повернутися в РФ.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти