Нацполіція України запобігла теракту проти керівництва країни: подробиці

15 червня 2022, 17:26
Запобігання вдалося завдяки інформації, отриманій від оперативних джерел.
Володимир Зеленський, Андрій Єрмак, Євген Єнін
Зеленський, Єрмак, Єнін / president.gov.ua, УНІАН

З 24 лютого в результаті роботи Національної поліції України вдалося запобігти теракт проти керівництва країни. Про це повідомив у середу, 15 червня, перший заступник міністра внутрішніх справ України Євген Єнін.

"Багато в чому завдяки інформації, одержуваної від наших оперативних джерел, нам вдалося навіть запобігти теракту проти керівництва нашої держави", - сказав заступник міністра в ефірі національного телемарафону.

При цьому подробиць він не навів, додавши, що конкретніше про запобігання теракту проти керівництва розкажуть пізніше.

За словами Єніна, в органах Нацполіції були створені 123 контрдиверсійні групи, до роботи були залучені щонайменше 1,5 тисячі осіб. Він також повідомив, що за останні кілька місяців понад 800 осіб, підозрюваних у диверсійно-розвідувальній діяльності, були затримані і передані в Службу безпеки України.

читайте такожКадиров пообіцяв Путіну вбити Зеленського - РНБО

Замах на президента Зеленського

З початку повномасштабної війни Росії проти України на президента Володимира Зеленського було скоєно більше десятка замахів. Про це сказав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Наші іноземні партнери говорять про дві-три спроби. Я вважаю, що таких спроб було більше десятка. Тому що постійно у нас є оперативна інформація, що є якісь ДРГ, які хочуть зайти в урядовий квартал і так далі", - заявив Подоляк.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти