На Волині хлопчик молився, щоб від хвороби Путіна ніхто не підібрав ліків: Мережу підкорило відео

19 травня 2022, 17:04оновлено 19 травня 2022, 17:48
"Боже, зупини плани Путіна, і якщо у нього хвороба, зроби, щоб люди не придумали від неї якихось ліків"-з величезним запалом молився маленький хлопчик.
Путін, мульчик
Хлопчик молився, щоб від хвороби Путіна ніхто не підібрав ліків скріншот з відео / ua.depositphotos.com

Користувачів українського сегменту мережі зворушив відеоролик, на якому хлопчик з Луцька молиться про те, щоб від хвороб, від яких страждає російський диктатор Володимир Путін, ніколи не знайшлося ліків. Відповідні кадри з'явилися на сторінці місцевого видання "12 канал" в Facebook

Хлопчик - як пишуть журналісти, йому 11 років ‒ одинадцяти в церкві "будинок Євангелія" під час служби просив у Господа, щоб від захворювання, які діагностували у Путіна, медики і фармацевти не зуміли придумати ліків.

"Боже, зупини плани Путіна, і якщо у нього хвороба, зроби, щоб люди не придумали від неї якихось ліків, які б могли призупинити її ненадовго. Будь з нами! Амінь", - сказав хлопчик.

читайте такожПутіна чекає болісна смерть: мольфар передбачив підсумок війни в Україні

Нагадаємо, раніше мольфарка Олена Стеценко заявила, що проти Володимира Путіна об'єдналися абсолютно всі українські маги-біоенергети, екстрасенси, чорні відуни і мольфари, які постійно підтримують зв'язок.

"Не тільки мольфари об'єдналися, а об'єдналися абсолютно всі – біоенергети, екстрасенси, чорні відуни, всі об'єдналися. Ми всі маємо зв'язок між собою, час і почасти молимося за Україну. У нас дві години один екстрасенс молиться, дві години-другий. Тобто проводять обряди і всілякі заходи для того, щоб швидше закінчилася ця неправомірна війна", – сказала Стеценко.

Проти президента РФ, каже мольфарка, здійснюють спеціальні обряди і читають молитви.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти