На Харківщині знищено майора-окупанта з Іжевська

14 липня 2022, 09:16
464
Олега Ляміна ліквідували 26 червня. Він нібито потрапив під масований артилерійський обстріл. Поховали окупанта 7 липня.
Олег Лямін
Олег Лямін ліквідований в Україні / Фото УНІАН, twitter.com/Shtirlitz53

У Харківській області був ліквідований майор російських окупаційних військ Олег Лямін. Про це повідомив у Twitter офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан (Штірліц).

"Майор Олег Лямін зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався і демілітаризувався", - йдеться у повідомленні.

Дані про загибель окупанта підтвердили і пропагандистські ресурси.

відео дня

У РФ заявили, що Ляміна ліквідували 26 червня. Він нібито потрапив під масований артилерійський обстріл. Поховали окупанта 7 липня. Він був родом з Іжевська.

У пресслужбі глави і уряду Удмуртії повідомили також, що на війні в Україні загинули ще два окупанти. Так, 11 липня в селищі Ува поховали капітана Костянтина Кусова, а в Глазові відбулися похорони рядового Данила Ворончихіна.

Як повідомляв Главред, Збройні Сили України завдали удару по пункту управління 106-ї російської повітряно-десантної дивізії з Тули. Ліквідовано 28 окупантів, зокрема високопоставлені офіцери командного складу. Як розповів журналіст Роман Цимбалюк, захисники України завдали удару по окупантах 8 липня.

Нагадаємо, на другий день повномасштабного вторгнення Росії в Україну - 25 лютого 2022 року - під Києвом ЗСУ ліквідували полковника поліції Ігоря Мурзіна. Однак в РФ тіло замкомандира Кузбаського спецзагону швидкого реагування (СОБР) окупанти відправили через понад чотири місяці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти