"Можемо надіслати йому горілки": Зеленський потролив фаната Путіна Берлусконі

20 лютого 2023, 08:40
Президент іронічно запропонував пригостити Сільвіо Берлусконі українською горілкою.
Берлусконі, Зеленський
Володимир Зеленський потролив Сільвіо Берлусконі / УНІАН, скріншот

Президент Володимир Зеленський потролив колишнього прем'єра Італії, лідера партії "Вперед, Італія" Сільвіо Берлусконі, який раніше комплементарно висловлювався на адресу президента країни-агресора Володимира Путіна.

При цьому глава держави іронічно запропонував пригостити Берлусконі українською горілкою. Таку заяву він зробив в інтерв'ю італійському виданню Corriere Della Sera.

"Я чув заяви Берлусконі. Я не знаю його особисто. Але, можливо, треба йому теж щось послати. Він любить горілку? У нас в Україні дуже гарна якість, якщо він хоче, то ми йому її надішлемо", — сказав президент.

відео дня

Горілчаний презент Путіна Берлусконі

Як відомо, раніше в Мережі був опублікований аудіозапис, на якому Берлусконі розповів про те, що він обмінявся алкогольними подарунками з Путіним.

"Путін надіслав мені 20 пляшок горілки і дуже милий лист. Я відповів пляшками "Ламбруско" і не менш милим листом. Мене оголосили одним з п'яти його справжніх друзів", — хвалився Берлусконі.

Раніше Берлусконі виступив з критикою і звинуваченнями на адресу президента Володимира Зеленського. У Міністерстві закордонних справ України різко відповіли італійському політику.

Нагадаємо, колишній прем'єр-міністр Італії, лідер партії Вперед, Італія (Forza Italia) Сільвіо Берлусконі вважає, що Європа повинна "змусити" Україну прийняти вимоги Путіна, щоб припинити війну.

Політик заявляв, що він готовий разом з екс-канцлером ФРН Ангелою Меркель стати посередником на переговорах України та Росії. Крім того, Берлусконі сказав, що санкції нібито ніяк не впливають на РФ і економічний стан держави-агресора.

Наприкінці грудня колишній канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що зараз не йдеться про її участь у можливих переговорах про завершення війни в Україні. При цьому екс-політик впевнена в тому, що війна обов'язково закінчиться за столом переговорів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти