Мінкульт додав до чорного списку зірок пропагандистського фільму "Крим"

11 лютого 2021, 15:20оновлено 11 лютого 2021, 21:24
Разом з Романом Курциним і Євгенією Лаповою (зірками пропагандистського фільму "Крим") в чорний список додали групу солістів хору турецького.
Курцин
Роман Курцин та Євгенія Лапова / кадр з фільму Крим

Керівництво українського Міністерства культури та інформаційної політики внесло до списку діячів культури, які загрожують національній безпеці країни, ще сім російських музикантів і акторів. Оновлений список був опублікований на офіційному сайті відомства.

Повідомляється, що з 11 лютого 2021 року в ньому перебувають п'ять солістів вокального колективу Хор Турецького ‒ Олексій Александров, Павло Бердников, Олег Бляхорчук, Константін Кабанов і Михайло Кузнєцов.

Крім того, в чорний список включили актора Романа Курцина і актрису Євгену Лапову (які відомі за роллю в російському пропагандистському фільмі "Крим", що оспівує анексію Криму). Всього станом на 11 лютого в чорному списку значаться 171 людина діячів культури.

читайте такожНовий ворог держави: Мінкульт додав до чорного списку актора-путінця

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Ще в серпні 2015 року Міністерство культури України оприлюднило горезвісний чорний список діячів культури, в першу чергу - з РФ, які створюють загрозу національній безпеці.
  • Лише за січень 2021 року туди додали російських артисток / співачок Олену Апіну та Юлію Глібову, співачку Ольгу Кормухіну; співаків Дениса Клявера і Марка Тішмана.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти