Мендель розкрила подробиці про другий термін Зеленського

8 березня 2021, 23:59
Прессекретар назвала Зеленського найкращим президентом в історії країни.
Зеленський
Зеленський може піти на другий термін / УНІАН

Прессекретар глави держави Юлія Мендель розповіла, чи буде балотуватися на другий термін президент України Володимир Зеленський.

Як розповіла Мендель в інтерв'ю в програмі Бацман, президент ще не визначився, чи буде йти на другий термін.

"Я не знаю (чи піде він на другий термін – ред.), подивимося. Думаю, він сам для себе не вирішив. Але я б хотіла", - сказала вона.

Мендель також назвала Зеленського найкращим президентом за всю історію країни. У той же час вона не впевнена, що хоче залишатися його прессекретарем у разі повторного обрання.

читайте такожЗеленський зізнався, чи йтиме на другий термін

"Але я щиро вважаю, що він найкращий президент України і що він дуже правильно і добре веде нашу країну. Я впевнена, що всі побачать результат. Думаю, що до 2024 року, якщо ми озирнемося на 2019-й, ми не будемо себе впізнавати", – додала Мендель.

Також Мендел заявила, що п'ятий президент України Петро Порошенко нічого корисного для держави не зробив, а займається тільки звинуваченнями на адресу нової влади.

Мендель вважає, що Порошенко "ідентичний" з народним депутатом Віктором Медведчуком, який потрапив під санкції.

Як раніше повідомляв Главред:

  • Вигнаний з фракції Слуга народу депутат Гео Лерос заявив, що керівник держави Володимир Зеленський під час святкування свого дня народження повідав про плани йти на другий президентський термін.
  • У свою чергу, глава Офісу президента України Андрій Єрмак стверджував, що визначатися з другим терміном президент Зеленський буде після завершення першої каденції.
  • При цьому в партії Слуга народу заявили, що нададуть підтримку Володимиру Зеленському, якщо той публічно оголосить про своє бажання балотуватися на другий термін на чолі держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти