У партії Зеленського розповіли, як йде справа з його другим терміном

5 лютого 2021, 10:27оновлено 6 лютого 2021, 10:29
Чутки про ймовірне балотування президента Володимира Зеленського на другий термін прокоментував керівник партії Слуга народу Олександр Корнієнко.
Корнієнко
Керівник партії Слуга народу Олександр Корнієнко / УНІАН

Партія Слуга народу надасть підтримку Володимиру Зеленському, якщо той публічно оголосить про своє бажання балотуватися на другий термін на чолі держави. З такою заявою в інтерв'ю російському виданню Медуза виступив керівник партії Олександр Корнієнко.

Відповідаючи на питання про недавнє падіння рейтингу Зеленського серед українців, Корнієнко сказав, що "рейтинги – річ динамічна". І, якщо Зеленський прийме рішення висуватися на посаду президента знову, то відразу повідомить членам партії.

"Ми - його команда. І підтримаємо його в будь-якому його рішенні, а громадяни будуть визначатися", - сказав Корнієнко.

При цьому керівник Слуги народу зазначив, що йому хотілося б відійти від спекуляцій на темі другого терміну Зеленського, оскільки такий стан речей "відвертає увагу від більш актуальних для України питань, пов'язаних з економікою і війною".

"Нам точно є чим зайнятися, крім обговорення спекуляцій", - підсумував він.

читайте також"У Зеленського не буде другого президентського терміну": ексрадник Путіна назвав причину

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Вигнаний з фракції Слуга народу депутат Гео Лерос заявив, що керівник держави Володимир Зеленський під час святкування свого дня народження розповів амбітні плани йти на другий президентський термін.
  • Своєю чергою, очільник Офісу президента України Андрій Єрмак стверджував - визначатися з другим терміном президент Зеленський буде після завершення першої каденції.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти