Люди під руїнами перебували три тижні: з'явилися кадри повністю знищеної окупантами Бородянки

6 квітня 2022, 17:40
На кадрах можна побачити зруйновані будинки, вулиці, магазини і дороги.
Бородянка
Бородянка / twitter.com/DefenceU

Міністерство оборони України оприлюднило відеозапис, який продемонстрував, що сталося з Бородянкою через російських окупантів.

Як повідомляють у Міноборони, місто фактично зруйноване.

"Тільки 42 дні тому 13 тисяч людей жило в цьому селищі. Російські окупанти принесли сюди смерть і руїну. Вони хотіли зробити те саме з усією Україною. Але наше військо відбило наступ. Тепер у Бородянці майорить український прапор", - пише Міноборони.

відео дня

На кадрах можна побачити зруйновані будинки, вулиці, магазини і дороги.

Як розповів Антон Геращенко, тільки через три тижні в Бородянці рятувальники почали розбирати руїни будинків, які обрушилися після авіаційних ударів російських військових злочинців.

"Окупанти не дали рятувальникам дістатися руїн у Бородянці, ймовірно весь цей час люди перебували під завалами", - говорить він.

Нагадаємо, Бородянка була звільнена від російських окупантів 1 квітня. Коли орки покинули селище, від деяких будинків залишилися лише завали - російські загарбники стерли їх з лиця землі. Багато будинків українців пошкоджені і спалені в результаті бомбардувань.

Як розповів в.о. голови Бородянської селищної ради Георгій Єрко, російські загарбники розстрілювали людей прямо на вулицях, при цьому вони блокували евакуацію мирних жителів з міста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти