Руїни замість будинків і спалені авто: ЗСУ показали відео Бородянки і Макарова після окупації РФ

5 квітня 2022, 16:07оновлено 6 квітня 2022, 17:35
Від деяких будинків лишилися лише завали – російські загарбники стерли їх з лиця землі. Багато осель українців пошкоджені і спалені внаслідок бомбардувань.
Руїни замість будинків і спалені авто: ЗСУ показали відео Бородянки і Макарова після окупації РФ
Бородянка після бомбардувань/ Макс Левін

Збройні сили України показали, як виглядають селища Макарів і Бородянка після того, як їх покинули російські окупанти. Зі своїм "русским миром" загарбники принесли у міста руйнування і смерть.

Відповідне відео оприлюднили Сухопутні війська ЗСУ. На відео видно, у якому стані зараз житлові будинки та інфраструктура селищ.

Більшість будинків обстріляні або зовсім розбомблені. Багато які з них після бомбардування горіли. Від деяких будівель лишилися лише завали – російські загарбники стерли їх з лиця землі.

На вулицях повсюди стоять спалені автомобілі українців.

Також на дорогах поблизу міст лишилося багато металобрухту, у який перетворилася знищена українськими військовими техніка російських окупантів.

Нагадаємо, Макарів Київської області було звільнене Силами оборони України 21 березня. після цього у селищі лишилися суцільні руїни, зруйновані будівлі, спалена техніка і воронки на дорогах від прильотів снарядів.

Бородянка була звільнена 1 квітня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти