"ЛНРівців" лікарі "заражають" остеохондрозом і виразками, щоб не платити компенсацію

18 травня 2022, 14:45
Навіть попри нарощування пропаганди з боку РФ, рідні "мобілізованих" починають виходити на протести.
Бойовики ЛНР
"ЛНРівців" лікарі "заражають" остеохондрозом і виразками, щоб не платити компенсацію / Zaxid.net

Пораненим "ЛНРівцям" придумують хвороби, щоб не виплачувати компенсації - у них діагностують остеохондроз і виразку.

Після лікування поранень і контузій воїни "ЛНР" отримують виписки, в яких вказано "остеохондроз", "виразка" або інші хвороби, що не передбачають компенсаційних виплат, повідомляє українська розвідка.

"Це викликає гостре почуття несправедливості з боку місцевого населення "ЛНР" навіть попри нарощування пропаганди з боку РФ. Враховуючи безповоротні втрати 2 Армійського корпусу ЗС РФ (саме в ньому служать "мобілізовані"з території "ЛНР"), ситуація з підтримки і сприйняття місцевим населенням війни і подальшої мобілізації значно зменшується", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Також в ГУР нагадали, що 16-17 травня в Луганську пройшли стихійні акції протесту дружин і родичів примусово "мобілізованих" на війну проти України.

читайте такожСпірні питання по "кордонах" "ДНР" і "ЛНР" будуть вирішені шляхом переговорів - Путін"Такі акції зафіксовані у військової прокуратури і військкоматів Луганська і Ровеньків. Основна вимога протестуючих - повернення мобілізованих додому. Загальна кількість учасників близько 700 осіб", - повідомили в розвідці.

Нагадаємо, раніше жінки приходили з пікетами до військкоматів. За їхніми словами, їхніх чоловіків "мобілізували" в якості резервістів, а потім відправили на війну і кинули на поле бою без прикриття.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти