Криклій розповів, чи скасовуватимуть авіасполучення із Британією

21 грудня 2020, 21:36
У Кабміні вестимуть моніторинг ситуації з COVID-19.
Владислав Криклій
Україна не скасовуватиме авіасполучення з Британією

Україна поки що не має наміру скасовувати авіасполучення з Великобританією, попри виявлену в ній нову мутацію коронавірусу.

"Україна поки що не закриватиме авіасполучення з Великобританією", - повідомив у Telegram міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Він додав, що між нашими країнами існує візовий режим, що вже "обмежує кількість пасажирів".

Також міністр інфраструктури підкреслив, що на сьогодні в основному авіарейсами користуються українці, які повертаються з навчання з-за кордону додому на різдвяні канікули.

читайте такожНазвано моторошні наслідки пандемії COVID-19

"Будемо вести моніторинг ситуації з COVID - 19 у Великобританії і в разі необхідності змінимо це рішення", - пообіцяв Криклій.

Новий штам коронавірусу - про що раніше повідомляв Главред:

  • 14 грудня британські вчені заявили про новий, мутований варіанті коронавірусу, з яким може бути пов'язано швидке поширення хвороби в південно-східній частині Англії.
  • 19 грудня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив, що в Лондоні і на південному сході Англії з неділі вводиться новий, четвертий рівень обмежень у зв'язку з появою більш швидко поширюється штаму коронавірусу.
  • Новий штам коронавірусу відомий як VUI-202012/01. За словами Бориса Джонсона, він може бути набагато небезпечніше відомого вченим варіанту.
  • Зараз країни масово закривають транспортне сполучення з Великобританією. У ВООЗ закликали країни світу, особливо в Європі, подвоїти карантинні заходи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти