Змінить напрямок роботи: Зеленський погодив призначення Данілова на нову посаду

29 березня 2024, 19:52
Володимир Зеленський наголосив на важливості відносин із Республікою Молдова у сфері безпеки та двосторонньої взаємодії між країнами.
Змінить напрямок роботи: Зеленський погодив призначення Данілова на нову посаду
Зеленський погодив призначення Данілова на нову посаду / Колаж Главред, фото: УНІАН, скріншот із відео

Президент України Володимир Зеленський оголосив, що екс-секретар РНБО Олексій Данілов продовжить роботу в інтересах України на дипломатичному фронті, а саме він буде призначений на посаду посла в Республіці Молдова. Про це Володимир Зеленський заявив під час вечірнього звернення 29 березня.

"Я погодив його кандидатуру в якості нового посла нашої держави в Республіці Молдова" - сказав президент України.

Зеленський додав, що сам Олексій Данілов говорив саме про таке бачення подальшої роботи в інтересах України.

відео дня

"Для нас Молдова є надзвичайно вагомою державою із точки зору безпекових викликів у регіоні, і з точки зору нашої двосторонньої взаємодії", - резюмував Володимир Зеленський.

Хто такий Олексій Данілов

Олексій Данілов - український державний діяч, політик, самоврядовець, управлінець. 13-й Секретар РНБО України з 3 жовтня 2019. Голова Ради експертів з питань енергетичної безпеки. У 1994 - 1997 роках був міським головою Луганська. За часів президентства Віктора Ющенка у 2005 році очолював Луганську ОДА, пише Вікіпедія.

Відставка Данілова - останні заяви Зеленського

26 березня президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Під час представлення оновленого складу РНБО, президент Володимир Зеленський оголосив, що Олексій Данілов переходить на роботу у дипломатичному напрямку.

Володимир Зеленський висловив припущення, що Україні можливо не доведеться використовувати збройний метод для звільнення всіх територій, які зараз окуповані російськими військами.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти