Головнокомандувач ЗСУ попередив про загрозу повномасштабної агресії Росії

26 вересня 2021, 22:45
Збройні сили не повинні чекати "манни небесної", заявив Валерій Залужний.
Танк ЗСУ
ЗСУ на Донбасі / УНІАН

Збройні Сили України повинні готуватися до можливої повномасштабної агресії з боку Росії. Про це попередив Головнокомандувач ВСУ Валерій Залужний.

За його словами, загроза повномасштабної агресії з боку РФ була і буде, тому Збройні сили не повинні чекати "манни небесної".

"І, на жаль, повинен це помітити, що, мабуть, вона і буде далі. Відповідно наше завдання як ЗСУ - не чекати "манни небесної", ми до цього повинні готуватися. І ми для цього все робимо. У тому числі зі свого боку проводимо комплекс навчань, в тому числі до цих навчань залучаємо і наших західних партнерів, в тому числі і НАТО, а також партнерів по НАТО. Робимо все можливе для того, щоб у противника, скажімо так, було менше бажань такий сценарій реалізовувати", - попередив Залужний, передає Радіо Свобода.

Говорячи про військову загрозу з боку країни-агресора, генерал армії зауважив: "Я - військова людина, я повинен аналізувати ситуацію. І таку загрозу я бачу, звичайно".

читайте такожВогонь по російських терористах: главком ЗСУ розповів про жорстку відповідь на Донбасі

Раніше Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив про те, що українські військові можуть відкривати вогонь на обстріл з боку бойовиків і російських гібридних військ на Донбасі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти