Favbet Foundation передали підрозділу "Киянина" бус для виконання завдань на передовій

15 грудня 2023, 11:54
1638
фавбет

За сприяння благодійного фонду Favbet Foundation Збройним Силам України передали черговий автомобіль-мікроавтобус Volkswagen Transporter. Автомобіль отримав підрозділ "Киянина".

"Автомобіль - це логістика, це забезпечення, підвезення боєкомплекту, евакуація і багато іншого, без чого не може функціонувати військовий підрозділ. Складно уявити, як би ми всі воювали на цих фронтах, пересувалися і робили дуже багато речей, як безпосередньо бойових так і пов'язаних з бойовою роботою, без таких автомобілів", – відзначив керівник підрозділу, військовий з позивним "Киянин".

Зазначається, що підрозділ "Киянина" за сприяння Favbet Foundation отримав вже 7-й автомобіль.

відео дня

"Поки є взаємозв'язок між Збройними Силами, волонтерським рухом, такими благодійними фондами як Favbet Foundation, ніякі орки зовнішні і ніякі орки внутрішні нас не переможуть", – подякував фонду "Киянин".

Зазначимо, з 24 лютого 2022 року сумарна допомога ЗСУ та іншим Силам оборони за сприяння Favbet Foundation склала понад 190 млн грн.

ЗСУ та іншим Силам оборони країни було передано понад 250 автомобілів, серед іншого, роти "армії дронів" отримали 53 нових позашляховика Peugeot Landtrek. Також ЗСУ отримали за сприяння фонду понад 130 дронів різного типу, в тому числі ударного.

Favbet Foundation - благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти