"Це українська земля": Братчук натякнув на зачистку Зміїного від ра**истів

16 травня 2022, 17:28
Окупанти і далі намагаються наростити присутність на Зміїному, розповів прес-секретар Одеської обласної військової адміністрації.
Острів Зміїний
Острів Зміїний / Фото УНІАН

Найближчим часом навколо острова Зміїний в Чорному морі можна очікувати розвитку подій, розповів прес-секретар Одеської обласної Військової адміністрації Сергій Братчук.

Він підкреслив, що окупанти і далі намагаються наростити присутність на Зміїному. Однак наші військові вже не раз завдавали нищівних ударів росіянам на цьому острові, зазначив він у коментарі Каналу 24.

"А наш острів Зміїний - це взагалі тема важлива. Коментувати не буду, але сподіваюся, що найближчим часом ми побачимо кілька цікавих речей. Тому що цей острів стратегічний, це розуміє і ворог. Але це українська земля і чому б не повторити те, що було на Харківщині", – заявив співрозмовник.

Він також розповів, що в Чорному морі стоїть кілька російських кораблів.

"Але їх кількість постійно змінюється, йде перегрупування. Ці кораблі продовжують періодично випускати ракети, тому вони час від часу йдуть до Криму, щоб поповнити запаси", – додав Братчук.

читайте такожНП у Зміїного: у Севастополі засікли судно ЧФ Всеволод Бобров

Нагадаємо, ВМС Збройних сил України раніше повідомили, що знищили в Бердянську десантний корабель Чорноморського флоту окупантів. Під час цього були пошкоджені ще два інших ворожих судна. Також бійцям ЗСУ вдалося знищити сховище палива ємністю в 3 тисячі тонн. А потім загоряння перекинулося на склад боєприпасів ворога.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти