До вторгнення в Україну відзначився в Чечні: ЗСУ ліквідували майора-окупанта

20 вересня 2022, 11:37
Олександр Первов, імовірно, був ліквідований при контрнаступі ЗСУ в Харківській області. До війни в Україні він брав участь у бойових діях у Чечні.
Олександр Первов
Олександр Первов був ліквідований в Україні / Фото facebook.com/GeneralStaff.ua, twitter.com/Shtirlitz53

ЗСУ ліквідували майора російської окупаційної армії Олександра Первова. До війни в Україні він брав участь у бойових діях у Чечні.

Про ліквідацію окупанта повідомив у Twitter полковник Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан (Штірліц).

"Майор Олександр Первов в Чечні не зміг, а в Україні успішно провів операцію зі згортання і організованого перекидання з метою нарощування зусиль на іншому напрямку", – написав Штірліц.

відео дня

Первов, імовірно, загинув під час контрнаступу українських військ у Харківській області. Втечу та розгром окупантів Міноборони РФ назвало "операцією зі згортання".

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідували військового російської окупаційної армії Ільміра Кашапова. Багатодітний окупант приїхав вбивати українців з Татарстану.

Раніше на війні в Україні ліквідували Микиту Сокура - старший сержант російської окупаційної армії з Архангельської області. Він очолював метеорологічну службу однієї з частин Східного військового округу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти