Десантники РФ відмовляються йти в наступ: ЗСУ влаштували їм пекло на трасі Бахмут - Лисичанськ

15 червня 2022, 13:22
ЗСУ вдалося ліквідувати щонайменше 12 ворожих десантників.
Війська РФ ЗСУ
Рашисти відмовляються воювати, вони бояться ЗСУ / Колаж Reuters, Генштаб ЗСУ

Російські десантники відмовляються атакувати українські позиції. Вони бояться йти в наступ після того, як ЗСУ дали сильну відсіч під час штурму траси Бахмут - Лисичанськ. Про це заявив журналіст Роман Цимбалюк.

За його даними, 13 червня десантники і солдати з 1-го армійського корпусу "ДНР" спробували взяти під свій контроль трасу. Захопити дорогу їм так і не вдалося, а от втратити частину особового складу вийшло.

"В ході штурмових дій загинули 12 військовослужбовців ЗС РФ, 16 — поранені. Після невдалого наступу особовий склад, який брав участь у бойових діях, відмовляється надалі йти в атаку", — розповів Роман Цимбалюк.

відео дня

читайте такожЗСУ відбили наступ окупантів на трьох напрямках фронту – Генштаб

Дивіться онлайн новини Донбасу

Раніше ми повідомляли про те, що російські десантники влаштували бунт після важкого бою на Луганщині. Ворог зазнав великих втрат і відмовляється наступати далі. Десантники відмовилися від участі в бойових діях і вирішили повернутися додому.

Нагадаємо, Росія почала відводити свої війська з частини Запорізької області. Війська РФ не змогли повернути собі передові позиції на західному березі річки Інгулець – ті території зараз контролює Україна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти