"Чотири прильоти": окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині

23 травня 2022, 23:40
В результаті удару в дюжині будинків пошкодило дахи і вибило вікна, каже губернатор області Валентин Резніченко. Інформації про постраждалих поки немає.
Прапор, вибух
"Чотири прильоти": окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині / ua.depositphotos.com/

Російські окупанти пізно ввечері понеділка, 23 травня, завдали ракетного удару по Дніпропетровській області. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у своєму Telegram-каналі.

"Неспокійний день з нескінченних тривог. У нас відразу чотири вечірні "Прильоти", - повідомив він.

Ракети вдарили по залізничній інфраструктурі в Павлоградському та Синельниківському районах. Відомо про серйозні руйнування залізничної колії та контактної мережі, пише Резніченко.

відео дня

В результаті удару в дюжині будинків пошкодило дахи і вибило вікна. Інформації про постраждалих поки немає.

читайте такожНегайно позбавити права вето в Радбезі ООН: Єрмак різко відреагував на ракетний обстріл Києва

Нагадаємо, раніше керівник української держави Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар ра**истів по місту Лозова Харківської області. Президент задається питанням, що в голові у росіян, коли вони запускають ракети по об'єктах культури.

"Харківська область. Місто Лозова. Російський ракетний удар по щойно реконструйованому будинку культури. Семеро постраждалих, серед яких 11-річна дитина. Окупанти визначили своїми ворогами культуру, освіту і людяність. І не шкодують для них ні ракет, ні бомб. Що в голові у людей, які вибирають ось такі мішені? Абсолютне зло, абсолютна дурість", - йдеться в заяві президента в п'ятницю, 20 травня.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти